BAS JO11-4 - BAS E2 : 5-3

BAS JO11-4 5 - 3 (1 - 1) BAS E2
28-4-2012

BAS E4 kampioen van Biddinghuizen!

BAS E4 heeft donderdagavond de beladen wedstrijd tegen de E2 van BAS met 5-3 weten te winnen. Na een 1-1 ruststand liep de E4, onder aanvoering van Bart Knorren, uit naar een 5-3 eindstand.

Aangezien coach Ceelen zelf niet aanwezig kon zijn, zal hij vragen of Man of the Match Bart Knorren een wedstrijd verslag wilt schrijven.

Patatje oorlog!!

Een bijzondere wedstrijd. BAS tegen BAS. Waar zijn de witte shirts en waar is de scheids? Uiteindelijk trok BAS E4 de gele hesjes aan en Yannick bood zich vrijwillig aan om te fluiten. De wedstrijd kon beginnen! Het leek wel een streek derby. Je voelde de spanning. Wie gaat er winnen? BAS E..!!!! Hahaha, ja tuurlijk de punten gaan naar BAS, dat is zeker!

BAS E4 beschikte over een complete selectie. We begonnen met Roy Woud op goal. In de 7e minuut pakte BAS E4 al de voorsprong. Een snelle uitbraak kwam rond de middenlijn terecht bij Jasper Schmidt en deze schoot de bal vervolgens prachtig in het net. Wat een schitterend doelpunt 1-0!

Kort daarna was het BAS E2 die schoorde 1-1. Onze jongens speelden goed samen. Een aantal prima reddingen van keeper Woud (wat doe je dat toch goed jongen!) En bovenal werd er heel goed verdedigd. Jurjen de Vries stond, als centraal verdediger, weer goed op zijn plek. Zo gingen we de rust in met een terechte 1-1 als ruststand.

Na de rust trok Jasper Schmidt het keepershirt aan. Alweer was het BAS E2 die scoorde 1-2.
Maar BAS E4 leek nu goed wakker geschud en drukte goed door. Het combinatiespel liep weer als vanouds en de jongens lieten het Biddinghuizer publiek genieten van mooie acties. Uit een corner van Dagan kopte Bam Bam Bart Knorren op schitterende wijze de 2-2 binnen.

Kort daarna was het weer raak. Via een voorzet van Anis El Achak schoot Bam Bam Bart door de verdediging en de bal belande langs de keeper in het net 3-2. Drie minuten later werd die voorsprong direct uitgebreid. Een speler van BAS E2 maakte hens waardoor een penalty volgde. Bart schoot, de keeper had de bal, liet los, Anis was scherp, bedacht zich geen moment en….. scoorde!!!!!!! 4-2!

Over en weer werden er kansen gecreëerd. Jammer genoeg lukte het Luc Engwerda en Luca Schaap net niet deze te benutten. Onze jongens werden steeds fanatieker. Je zag aan hun gezichten dat ze wilden winnen. Het leek wel (patatje) oorlog!
Een aantal keren een prima redding van keeper Smidt maar BAS E2 bleef ook scherp spelen en zij scoorden de 4-3 binnen.

Niet veel later was het opnieuw Bart die scoorde. Hij kreeg de bal goed aangespeeld. Via een afstand schot over de keeper belande deze rechts in de kruising. Wat een prachtig doelpunt 5-3. Gejuich van alle kanten. Onze jongens waren dolblij. En langs de lijn waren ze ook goed te horen. Daarna nog een paar mooie kansen via Ryan, Dagan en Elijah. En niet veel later klonk het fluitsignaal! Zo kwam het tot een eindstand 5-3. Het was een mooie wedstrijd. BAS E2 heeft zeker ook goed gespeeld maar BAS E4 was toch sterker. Goed gedaan jongens!
“Een mooie overwinning (en een verdiend patatje ;-) waarbij vooral het goede samenspel opviel.”