ASV Dronten E7 6 - 10  BAS JO11-4
26-11-2011, 09:00 uur
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

Competitie wordt in stijl afgesloten tegen buurman asv Dronten!

BAS E4 heeft de competitie in stijl afgesloten tegen buurman asv Dronten E7. De Biddinghuizenaren kregen liefst 6 treffers tegen, maar scoorde er zelf 10! Een spektakelstuk voor het publiek en zwarte piet, die ook aandachtig toeschouwer was.

Het was een kort nachtje voor een deel van onze jongens. Op vrijdagavond waren wij te gast bij AGOVV uit Apeldoorn, waar onze jongens ballenjongen waren. Een leuke avond, waarvoor wij Allard Stuifzand hierbij nog hartelijk willen danken namens heel het team. Hij zorgde er namelijk voor dat wij deze prijs kregen, omdat wij de meeste loten verkochte voor de Grote Clubactie.

Dan over de wedstrijd! Leider Jules de Vries moest deze ochtend met de C2 mee, waardoor hij niet aanwezig kon zijn. Tot ieders verbazing verscheen Anis niet op het sportpark, waardoor we met 8 jongens richting Dronten vertrokken.

09:00 ging de wedstrijd los. Als ik alle doelpunten moet gaan benoemen, dan ben ik nog wel even bezig. Laat ik de mooiste en belangrijkste momenten in ieder geval noemen. Elijah Requena opende op fantastische wijze het doelpuntenfestijn. Van grote afstand schoot hij de bal direct uit de draai hoog richting het doel van de Drontenaren. De bal verdween in de verre kruising en zo stond het al snel 0-1. Lang konden we niet genieten, want 1 minuut later scoorde asvd al de 1-1 uit een corner. Tussen de 11e en 13e minuut scoorde Jasper, Bart en Ryan allemaal een doelpunt. Met name het doelpunt van Ryan was klasse. 1 simpele aanname en gelijk raak schieten! Hierna ging de storm weer liggen en werd het uiteindelijk 2-4 voor de rust.

Na de rust was het al snel raak. Bart Knorren schoot zijn tweede binnen. Hierna kwam de scheidsrechterpiet het veld in. De scheidsrechter ontving een rode kaart van hem en de kinderen pepernoten. Snel de pepernoten naar binnen en toen gingen we weer van start. Luc zag weer een aanvaller richting ons doel trekken, mikte de laatste pepernoten nog even naar binnen en pakte vervolgens goed de bal af. In het vervolg van de wedstrijd liep BAS uit naar een ruime voorsprong. Dit was ook te danken aan de goed keepende Roy Woud en sterke verdediging Luc(a). Zo'n 4 minuten voor tijd stond BAS voor met 3-9, maar toen was er even een zwakke periode aan de kant van BAS. Het middenveld verdedigde niet meer terug en zo scoorde asvd in 3 minuten ook 3 keer. Uiteindelijk scoorde Jasper er nog 1, waardoor het 6-10 werd! Jasper speelde een geweldige wedstrijd en scoorde deze ochtend liefst 5x.

De competitie is zo op een goede manier afgesloten. Waarschijnlijk eindigen we op een keurige 7e plaats. Of het moet zo zijn dat CSV aanstaande zaterdag met meer dan 9 doelpunten verschil verliest van Swift, maar daar ga ik niet vanuit. Elke speler van deze E4 (bestaande uit alleen maar eerstejaars E-pupillen) heeft zich duidelijk ontwikkeld en dat is geweldig om te zien. Deze lijn gaan we doortrekken! Zaterdag eerst nog thuis voor de beker tegen asv Dronten E5. 09:00 spelen we, komt dat zien!

ASV DRONTEN E7 - BAS JO11-4: 6 - 10

4' doelpunt 1 - 0  Elijah Requena (-)
5' doelpunt 1 - 1
11' doelpunt 2 - 1  Jasper Schmidt (Elijah Requena)
12' doelpunt 3 - 1  Bart Knorren (-)
13' doelpunt 4 - 1  Ryan van der Voorst (Bart Knorren)
20' doelpunt 4 - 2
31' doelpunt 5 - 2  Bart Knorren (Elijah Requena)
34' doelpunt 5 - 3
38' doelpunt 6 - 3  Jasper Schmidt (-)
41' doelpunt 7 - 3  Jurjen de Vries (Bart Knorren)
49' doelpunt 8 - 3  Jasper Schmidt (Jurjen de Vries)
50' doelpunt 9 - 3  Jasper Schmidt (Luca Schaap)
53' doelpunt 9 - 4
54' doelpunt 9 - 5
55' doelpunt 9 - 6
56' doelpunt 10 - 6  Jasper Schmidt (-)