BAS JO11-4 - Lelystad '67 E11 : 4-2

BAS JO11-4 4 - 2  Lelystad '67 E11
19-11-2011, 09:00 uur

Lelystad '67 E11 keert zonder punten huiswaarts

Slechts 1 punt verschil was er voor de thuiswedstrijd tegen de E11 van Lelystad '67. BAS zou bij winst niet meer achterhaald kunnen worden door de jongens uit Lelystad en hiermee verzekerd zijn van minimaal een 7e plaats.

Voor BAS dus genoeg reden om deze wedstrijd te winnen. De begeleiding kon beschikken over een complete selectie. In de ochtend was het wel wat koud. Eerst dus een goede warming up en om 09:00 kon er eindelijk worden afgetrapt.

BAS vloog uit de startblokken en ging vol op de aanval. Na 2 minuten was het al raak. Een uitstekende dieptepass van Anis kwam bij de razendsnelle Bart Knorren terecht. Knorren passeerde de keeper met een subtiel lobje en zorgde hiermee voor de 1-0 en zijn 10e competitietreffer van het seizoen. Hierna bleef BAS de wedstrijd domineren. Achterin stond het als een huis. Roy, die nu koos om een wedstrijd te voetballen, stond samen met Luca geweldig te verdedigen. De aanvallers kwamen er niet aan te pas en Luca was ook aanvallend zeer gevaarlijk. Ryan en Jasper knokten voor elke meter en was hiermee belangrijk voor het team. Jurjen liet een aantal fantastische ballen en lobjes zien en zette geregeld een medespeler vrij voor het doel. BAS creëerde veel kansen, maar wist niet te scoren. Lelystad scoorde in de 16e minuut bij de eerste beste aanval de 1-1. Een mooi hoog schot (volgens hun leider helemaal verkeerd geraakt) was niet te stoppen voor gelegenheidsdoelman Luc Engwerda. BAS bleef vervolgens de wedstrijd dicteren, maar scoren deed het niet.

In de rust waren er weinig opmerkingen. Luca en Roy kregen de complimenten en Luc bleef keepen.

De 2e helft veranderde er niet veel aan het wedstrijdbeeld. Bart Knorren vond het leuk geweest en zorgde met zijn 2e en 3e treffer van deze ochtend voor de 2-1 en 3-1 voorsprong. Hierna golfde de wedstrijd op en neer. Luc stond echter goed te keepen en zo hielden wij stand. Elijah stond lekker te ballen op mid-mid en maakte de tegenstander geregeld duizelig met al zijn acties. Vlak voor de tijd viel de 4-1. Jasper gaf de bal goed mee aan Anis, waarna de heer El Achak raak schoot. Vlak voor tijd scoorde Lelystad nog tegen en zo werd het uiteindelijk 4-2.

Na afloop was de begeleiding trots op het vertoonde spel van de jongens. Speciaal de complimenten voor Luca, die zich de laatste weken goed ontwikkeld. Je toont veel meer lef en dat komt je spel zeker ten goede! Uitstekende wedstrijd jongens!

Leon

Bart Knorren

Anis El Achak

BAS JO11-4 - LELYSTAD '67 E11: 4 - 2

2' doelpunt 1 - 0  Bart Knorren (Anis El Achak)
16' doelpunt 1 - 1
31' doelpunt 2 - 1  Bart Knorren (-)
34' doelpunt 3 - 1  Bart Knorren (Anis El Achak)
49' doelpunt 4 - 1  Anis El Achak (Jasper Schmidt)