SVI E10 1 - 5  BAS JO11-4
12-11-2011, 08:30 uur
De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

BAS E4 veel te sterk voor SVI E10

Afgelopen zaterdag stond de competitiewedstrijd tegen nummer laatst SVI E10 uit Zwolle op programma. Om 07:15 werden de laatste slokken koffie naar binnen gewerkt, waarna we richting Zwolle vertrokken. Jasper had zich van te voren al afgemeld, maar ook Anis was er helaas niet. Hierdoor vertrokken we met 7 jongens.

Deze ochtend was het erg koud. De begeleiding koos er daarom zelfs voor om de jongens eerst warm te laten lopen. Om 08:30 lag de bal (onder het ijs) klaar voor de aftrap. BAS nam gelijk het initiatief, tikte de bal goed rond, creëerde enorm veel kansen, maar kreeg de bal er maar niet in. Met name Bart Knorren liet een paar mooie kansen onbenut. In de 16e minuut was het dan toch raak door een doelpunt van Bart. Uiteindelijk was dit ook de ruststand. Dit was toch wel verrassend, gezien het aantal kansen.

De 2e helft bleef het eenrichtingsverkeer. BAS scoorde nu wel een paar keer, raakte voor de zoveelste keer het aluminium en noteerde uiteindelijk een 1-5 eindstand. De goede nummer 6 van SVI werd uit de wedstrijd gespeeld door Luc, die opnieuw goed stond te verdedigen. Bart scoorde 3 doelpunten, Elijah 1 en Jurjen maakte op fantastische wijze de 1-5 door de bal met een mooie curve binnen te schieten.

BAS E4 staat ondertussen op een 7e plaats in de 3e klasse 02. Aanstaande zaterdag mogen we het opnemen tegen Lelystad '67 E11, die 1 punt en 1 plek onder ons staan. We spelen thuis om 09:00. Tot dan!

Leon

Bart Knorren

Jurjen de Vries

Elijah Requena

SVI E10 - BAS JO11-4: 1 - 5

16' doelpunt 1 - 0  Bart Knorren (-)
26' doelpunt 2 - 0  Elijah Requena (Bart Knorren)
33' doelpunt 3 - 0  Bart Knorren (-)
44' doelpunt 4 - 0  Bart Knorren (-)
46' doelpunt 4 - 1
50' doelpunt 5 - 1  Jurjen de Vries (-)