BAS JO11-4 - Unicum E6 : 9-4

BAS JO11-4 9 - 4  Unicum E6
22-10-2011, 11:00 uur

BAS E4 is Unicum E6 de baas

BAS E4 heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen de E6 van Unicum eenvoudig weten te winnen met 9-4. BAS E4 was duidelijk een maatje te groot voor de 4e klasser uit Lelystad.

Deze ochtend ontbrak Luc, waardoor de begeleiding 8 jongens tot hun beschikking hadden. Om 11:00 gaf scheidsrechter E. de Gier het startsignaal. De jongens waren duidelijk onder de indruk van deze KNVB-scheidsrechter. Elijah vroeg zelf of deze scheidsrechter door ons was ingehuurd, want het leek allemaal wel erg professioneel. Nee Elijah, gewoon één van de scheidsrechters van BAS waar wij uiteraard erg blij mee zijn!

De wedstrijd begon goed voor BAS. Al na 5 minuten lag de 1-0 erin. Een corner van Luca werd kort gegeven op Elijah, die de bal vervolgens fantastisch de verre kruising in krulde van grote afstand. Hierna beleefde BAS een mindere periode en had de handen vol aan de snelle Lucas van Unicum, die een geweldige wedstrijd speelde aan de kant van Unicum. Hij zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat Unicum op een 1-2 voorsprong kwam. Hierna pakte BAS het goede spel weer op en bij rust stond het al 4-2 voor BAS. Anis scoorde er 2, door eerst goed te reageren op een rebound na een schot van Ryan en later de keeper te omspelen na een prima pass van Elijah. Tussendoor schoot leider Bart Knorren beheerst een vrije trap raak.

In de rust werden de jongens op een aantal punten gewezen. Meer overspelen, gelijk weer aanbieden als je de bal hebt ingespeeld en zorgen voor meer rust in de opbouw van achteruit. Roy, die de eerste helft prima keepte, bleef ook de tweede helft op doel staan. Anis nam de positie als midmid over van Elijah en Ryan schoof weer door naar de spits.

Ryan liet zich gelijk zien. Twee uitstekende aanvallen met goede combinaties belandde via Anis en Jasper bij Ryan. Ryan bewaarde de rust en schoot zo de 5-2 en 6-2 binnen. BAS heerste met Jurjen, Bart en later Luca ook achterin, maar toch dook Lucas van Unicum weer op en schoot zijn 3e doelpunt van de ochtend binnen. Vlak voor tijd was de score 6-3, maar toch was de einduitslag liefst 9-4. In een korte tijd werd er liefst 4 keer gescoord. Elijah scoorde opnieuw een geweldige goal en Bart schoot in de paar minuten dat hij naar voren mocht gelijk 2 keer raak, omdat hij goed de rust bewaarde bij het afronden. Unicum schoot vlak voor tijd nog de 9-4 binnen en toen was het afgelopen.

Een nuttige oefenwedstrijd met een uitstekende 2e helft! Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Lelystad '67 E10 op het programma. 07:45 al aanwezig bij BAS, dus op tijd naar bed!

Leon

Bart Knorren

Ryan van der Voorst

Anis El Achak

Elijah Requena

BAS JO11-4 - UNICUM E6: 9 - 4

5' doelpunt 1 - 0  Elijah Requena (Luca Schaap)
8' doelpunt 1 - 1
10' doelpunt 1 - 2
13' doelpunt 2 - 2  Anis El Achak (Ryan van der Voorst)
18' doelpunt 3 - 2  Bart Knorren (-)
20' doelpunt 4 - 2  Anis El Achak (Elijah Requena)
29' doelpunt 5 - 2  Ryan van der Voorst (Jasper Schmidt)
34' doelpunt 6 - 2  Ryan van der Voorst (Anis El Achak)
39' doelpunt 6 - 3
46' doelpunt 7 - 3  Elijah Requena (-)
48' doelpunt 8 - 3  Bart Knorren (Elijah Requena)
50' doelpunt 9 - 3  Bart Knorren (Anis El Achak)