BAS JO11-4 - Unicum E4 : 2-7

BAS JO11-4 2 - 7  Unicum E4
15-10-2011

Unicum geeft BAS E4 flink pak slaag

De jongens van BAS E4 hebben afgelopen zaterdag met liefst 2-7 verloren van Unicum E4. Aan de kant van BAS lukte er maar weinig, waardoor Unicum weinig tegenstand had van de Biddinghuizenaren.

Vanaf de eerste minuut lag het initiatief bij Unicum. Roy stond echter sterk te keepen en wist BAS nog in de wedstrijd te houden. BAS kon nog redelijk meekomen, maar de ballen kwamen vaak net niet aan bij de aanvallers van BAS. Een slappe fase in de eerste helft, waarbij de tegenstander alle ruimte kreeg om te schieten, leverde 4 doelpunten op in een tijdsbestek van 9 minuten. Ryan kreeg deze ochtend de kans in de spits en liet zien hier uitstekend uit de voeten te kunnen. Net voor de rust maakte hij ook de 1-4 door een fantastische knal over de keeper van grote afstand.

De tweede helft opende BAS een stuk beter en creëerde ook de nodige kansen. Helaas was het niet BAS die als eerst scoorde, maar de jongens uit Lelystad. 10 minuten na de rust werd het 1-5. BAS scoorde snel de 2-5, door 2 minuten later weer te scoren. Jasper schoot uit de corner van Ryan netjes raak in de verre hoek. In het vervolg kregen beiden ploegen nog een aantal kansen. BAS kon in deze fase goed meekomen met de tegenstander. Vlak voor tijd maakte Unicum nog 2 doelpunten, door in de 50e en 52e minuut nog te scoren, waardoor het liefst 2-7 werd.

Jammer van het grote verlies. Bij vlagen konden we goed meekomen met de tegenstander, maar de mindere momenten worden genadeloos afgestraft. Ryan speelde een sterke wedstrijd in de spits, dat was positief. Daarnaast blijft Roy zich ook sterk ontwikkelen als keeper, ga zo door!

Leon

Jasper Schmidt

Ryan van der Voorst

BAS JO11-4 - UNICUM E4: 2 - 7

8' doelpunt 0 - 1
11' doelpunt 0 - 2
15' doelpunt 0 - 3
17' doelpunt 0 - 4
25' doelpunt 1 - 4  Ryan van der Voorst (Elijah Requena)
35' doelpunt 1 - 5
37' doelpunt 2 - 5  Jasper Schmidt (Ryan van der Voorst)