BAS JO11-4 - Reaal Dronten E2 : 3-6

BAS JO11-4 3 - 6  Reaal Dronten E2
8-10-2011, 09:00 uur

BAS E4 komt net te kort tegen koploper Reaal Dronten E2

BAS E4 heeft afgelopen zaterdag met 3-6 verloren tegen koploper Reaal Dronten. Lang konden de Biddinghuizenaren meekomen met de jongens uit Dronten, maar uiteindelijk moesten zij zich toch gewonnen geven.

Vooraf was het al duidelijk dat er een lastige wedstrijd op het programma stond. Reaal had al haar wedstrijd nog gewonnen en veel gescoord. In verband met de hevige regenval besloten we om laat de warming-up te doen. Dit bleek een goede keuze, want 10 minuten voor de wedstrijd was het droog en dat bleef het ook.

BAS E4 startte de wedstrijd uitstekend. De jongens toonde alles behalve ontzag voor de tegenstander. De gaven alles en zette de tegenstander zwaar onder druk. Dit resulteerde in een spectaculaire wedstrijd voor het publiek. Kansen over en weer met een uitstekend keepende Roy Woud aan de kant van BAS. In de 11e minuut was het raak. Een prima pass van Luca, die zou uitgroeien tot man van de wedstrijd, kwam bij Anis terecht. Anis toonde aan dat hij een echte El Achak is en scoorde beheerst de 1-0. Reaal kwam hierna meer in hun spel en creëerde veel kansen. Bart en Luc verdedigde sterk, maar konden niet alles tegenhouden. Nog voor de rust kwam Reaal op 2-1 voorsprong.

In de rust ruilde Roy van shirt met Jasper. De opening was opnieuw goed. Na 3 minuten was het al raak. Luca gaf goed voor, waarna een Reaal speler de bal netjes in het eigen doel schoot. Hierna toonde Reaal aan dat ze toch net wat beter waren dan BAS. Mede door 2 ongelukkige acties achterin scoorde Reaal snel achter elkaar. Uiteindelijk stond er een 3-6 in het boekje genoteerd, mede door een goede goal van Ryan. Jammer van de eindscore. De opening was sterk en lang speelde we voor de winst. Helaas konden wij dit niet heel de wedstrijd volhouden.

Leon

Ryan van der Voorst

Anis El Achak

Eigendoel

BAS JO11-4 - REAAL DRONTEN E2: 3 - 6

11' doelpunt 1 - 0  Anis El Achak (Luca Schaap)
28' doelpunt 2 - 1  Eigendoel (Luca Schaap)
45' doelpunt 3 - 6  Ryan van der Voorst (-)