BAS JO11-4 - CSV '28 E10 : 6-3

BAS JO11-4 6 - 3 (3 - 1) CSV '28 E10
24-9-2011, 09:00 uur

BAS E4 wint overtuigend van CSV '28 E10

BAS E4 heeft afgelopen zaterdag een prima resultaat behaald tegen CSV '28 E10. In Biddinghuizen wonnen de Biddinghuizenaren overtuigend met 6-3 van de jongens uit Zwolle.

Vooraf waren er geen problemen voor de begeleiding. Een complete selectie en B-junior Rudo Timmerman was bereid om te fluiten. De opstelling zag er wat anders uit dan de eerder gespeelde wedstrijden. Luc begon nu achterin en Bart schoof door naar het middenveld.

De opening van de wedstrijd was wat slap aan de kant van BAS. Het leek erop dat je jongens nog even wakker moesten worden. CSV kreeg veel ruimte en de jongens reageerde vaak te laat. Toch kwamen er al een aantal goede kansen. In de 13e minuut was het dan ook raak. Luca schoot van grote afstand de bal uitstekend in de verre hoek, 1-0! Het spel werd er vervolgens alleen maar beter op. De bal werd goed rondgespeeld en ten opzichte van de vorige wedstrijden werd er nu uitstekend omgeschakeld van aanval naar verdediging! Ryan en Luc verdedigde uitstekend en Roy pakte nog een aantal lastige ballen. In de 17e minuut volgde de 2-0. Corners blijken een wapen voor BAS E4. Zoals zo vaak dit seizoen werd er weer uit een corner gescoord. Anis reageerde attent bij de eerste paal en schoot de corner van Jurjen binnen. Anis schoot 2 minuten later weer raak. Jasper speelde de bal fantastisch op de vrij gelopen Anis, die de bal vervolgens koel langs de keeper schoof, 3-0. Net toen we dachten dat het rust zou zijn scoorde CSV nog tegen, waardoor wij met een 3-1 voorsprong de rust in gingen.

Roy wisselde in de rust van shirt met Jasper en kwam gelijk op rechtshalf te spelen. Verder weinig aanwijzingen, gewoon zo blijven spelen. Scheidsrechter Timmerman moest zelf weg om te spelen, maar gelukkig was leider Jules de Vries bereid om te fluiten.

Na de rust werd er slecht gestart. Jasper liet zien dat hij uitstekend kan keepen. Hij redde een aantal keer fraai, maar was later kansloos op een goed schot van CSV, waardoor het 3-2 werd. Bart stond inmiddels opgesteld in de spits en nam het team hierna op sleeptouw. Roy tikte een schot van Bart op doel attent binnen, 4-2. Toch kwam CSV uit de counter verrassend weer op 4-3. Hierna volgde nog een goede kans voor de Zwollenaren, maar Jasper redde uitstekend. Bam Bam Bart was er toen wel klaar mee. Een rush over links belandde via een pegel via de onderkant van de lat in het doel, 5-3. Vlak voor tijd werd het ook nog 6-3 door een eigen doelpunt na een prima actie van Bart.

Een prima wedstrijd jongens. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Dos Kampen E6 op het programma. 08:30 spelen, dus vroeg je bed in!

BAS JO11-4 - CSV '28 E10: 6 - 3 (3 - 1)

13' doelpunt 1 - 0  Luca Schaap (-)
17' doelpunt 2 - 0  Anis El Achak (Jurjen de Vries)
19' doelpunt 3 - 0  Anis El Achak (Jasper Schmidt)
33' doelpunt 4 - 2  Roy Woud (Bart Knorren)
39' doelpunt 5 - 3  Bart Knorren (-)
47' doelpunt 6 - 3  Eigendoel (Bart Knorren)

Opstelling BAS JO11-4 (1-2-1-2-1):